Idealno rješenje za mješovita gospodarstva: serija ACTIVA S nudi beskompromisnu opremljenost te za svoju klasu, visoku razinu jednostavnosti upravljanja i podešavanja, te komfora u vožnji.

MF ACTIVA S-modeli su prava svestrana čuda i uklapaju se u sva gospodarstva s izmjenjivim plodoredom. MF 7345S s pet slamotresa i MF 7347S sa šest slamotresa odlikuju se kvalitetom finalne izrade i jačinom protoka pod najtežim uvjetima. U oba modela ton zadaje poboljšani AGCO SISU POWER SCR-motor i oba mogu biti isporučena s poznatim MF PowerFlow otkosnim uređajem. Ali može još i fleksibilnije. Već prema stanju usjeva na području korištenja – dakle jesu li suhi ili vlažni – ACTIVA S može se naručiti u dvije verzije: ili s konvencionalnim kosim elevatorom i jednostavnom košarom ispod vršidbenog bubnja, ali postoji i mogućnost dodatne kombinacije razdvajanja s rotirajućim razdvajalom „Multi-Crop Separatorom“ i uvlačećim valjcima „PowerFeed-Roller“.

Unutrašnji prostor kabine je u pogledu komfora potpuno usklađen – dizajniran za udobnost i s višestruko podesivim, zračno ogibljenim sjedalom za vozača, zatim naslonom za ruke i elementima za upravljanje i podešavanje, koji su integrirani u konstrukciju sjedala. Spremnik zrna volumena 8600 litara s elektronički sklopivim poklopcem produljuje vrijeme korištenja između dva pražnjenja. Načelno gledano MF ACTIVA S ćete kod žetve doživjeti kao izuzetno fleksibilnu i sigurnu investiciju.

MODELI

Model

Snaga PS

Motor/Zapremnina

Razlučivanje

Spremnik zrna l

MF 7345 S

243

Agco Power 6 cil. SCR /6,6 l

5 slamotresa

8600

MF 7347 S

276

Agco Power 6 cil. SCR /7,4 l

6 slamotresa

8600