mf-7600
MASSEY FERGUSON

Lateran d.o.o. ovlašteni je zastupnik branda Massey Ferguson za istočni dio Republike Hrvatske. Usluge koje obavljamo za brand Massey Ferguson su prodaja traktora, kombajna i presa kao i prodaja originalnih rezervnih dijelova.

VIŠE
ASW201525
FLIEGL

Zastupanje, prodaja i servisiranje strojeva branda Fliegl naš je posao više od deset godina. Pregledajte najzanimljivije modele iz Fliegl asortimana i kontaktirajte nas za više informacija.

VIŠE
SILVERCUT DISC 380 S_991-130618b4
SIP

Slovenski proizvođač SIP dugi niz godina se nalazi u prodajnom asortimanu naše tvrtke. Naši djelatnici imaju višegodišnje iskustvo u prodaji strojeva, nabavi rezervnih dijelova i servisu SIP strojeva.

VIŠE
malcer-uni-205-proizvodaca-ino-brezice-slika-56357194
INOBREŽICE

Pregledajte široki asortiman strojeva Slovenskog proizvođača Inobrežice s kojim Lateran d.o.o. surađuje više od petnaest godina. Možemo istaknuti malčere visoke kvalitete kao i raspodjeljivače mineralnog gnojiva.

VIŠE
AGS-1500-EN-7
AGROMEHANIKA

Agromehanika Kranj dugogodišnji je pratner naše tvrtke. Kvalitetne vučene i nošene prskalice kao i različiti tipovi atomizera istaknuti su dio našeg prodajnog asortimana te su naši djelatnici iskusni stručnjaci u prodaji i servisiranju strojeva Agromehanika.

VIŠE
Untergrundlockerer_TerraDig_XS_01_lightbox
VOGEL & NOOT

U prodajnom asortimanu više od 20 godina imamo tržištu jako poznate strojeve branda Vogel & Noot. Rotodrljače, kratke tanjurače, gruberi, podrivači, plugovi, sijačice samo su neki od poznatih strojeva tvrtke Vogel & Noot.

VIŠE