Na tržištu smo više od 20 godina.

Lateran Agro se više od dvadeset godina bavi uvozom i distribucijom poljoprivredne mehanizacije svjetski poznatih brandova uz uslugu servisa i prodaje rezervnih dijelova.

0
BRANDOVA
0
KUPACA
0
ISKUSTVA
lateran-1

Lateran d.o.o. je privatna tvrtka, osnovana 1992. godine, sa sjedištem u Vinkovcima, na adresi Zalužje 42.

Lateran Agro se 20 godina bavi uvozom i distribucijom poljoprivredne mehanizacije svjetski poznatih brandova uz uslugu servisa i prodaje rezervnih dijelova.

IMAMO VIŠEGODIŠNJE ISKUSTVO ZASTUPANJA SVJETSKI POZNATIH BRANDOVA

Lateran d.o.o. je generalni zastupnik traktora Massey Ferguson za Republiku Hrvatsku. Osim prodaje traktora, na našem skladištu možete pronaći veliku količinu originalnih Massey Ferguson originalnih rezervnih dijelova, te ulja i maziva, koje MF preporučuje za ugradnju u svoje traktore. Naš servis brine za sve prodane MF traktore, koji prema potrebi izlazi na teren i rješava sve probleme na traktorima u najkraćem mogućem roku.

Osim traktora Massey Ferguson i Landini, Lateran d.o.o. već dugi niz godina zastupa na hrvatskom tržištu renomirane proizvođače poljoprivredne mehanizacije kao što su Vogel&Noot Austrija, Welger Njemačka, Rauch Njemačka, Dieci Italija, Fliegl Njemačka, Lely Nizozemska, Faucheux Francuska, Mengele Njemačka, FerroFlex Mađarska, Maschio Italija, Seko Italija, Sipma Poljska, Quivogne Francuska, Consum Srbija, zatim nekoliko slovenskih proizvođača, od kojih izdvajamo SIP Šempeter, Creina Kranj, Agromehanika Kranj i INO Brežice. Osim stranih, Lateran d.o.o. zastupa na hrvatskom tržištu domaće proizvođače OLT Osijek i Gramip Dubrava.

Pored poljoprivredne mehanizacije, Lateran d.o.o. u svojoj ponudi ima široku paletu dodatnog programa za poljoprivredu, kao što su strojevi za visokotlačno čišćenje Kärcher Njemačka, motorne pile i kosilice Husqvarna, kardani Cerjak, visokokvalitetne mreže, veziva i folije za baliranje, sve vrste rezervnih dijelova za poljoprivredne strojeve, ulja i maziva, te nešto za najmlađe, modele – makete poljoprivrednih strojeva SIKU, Bruder i Rolly toys Njemačka.

Svojom kvalitetnom poslovnom politikom, dugogodišnjom prisutnošću na tržištu, profesionalnim odnosom prema svakom kupcu, te imajući uvijek isti cilj, a taj je dostizanje najviših standarda u svim aspektima svog poslovanja, Lateran d.o.o. je na pravom putu da ispuni svoj cilj, a to je postati najveći uvoznik, distributer i serviser poljoprivredne mehanizacije u Republici Hrvatskoj.

Lateran d.o.o. Vam sa svim svojim djelatnicima uvijek stoji na raspolaganju u slučaju potrebe za bilo kakvim dodatnim upitima ili pojašnjenjima. Pozivamo Vas da nas posjetite ili kontaktirate na bilo koji način, kako bismo u osobnom kontaktu mogli odgovoriti na sva Vaša pitanja.