U subotu, 23.05.2015. u 10 sati, tvrtka Lateran Agro otvara svoja vrata i poziva sve zainteresirane na predstavljanje novog i postojećeg asortimana proizvoda s kojima nastupa na tržištu. Distributer je Landini traktora, a već dugi niz godina zastupa proizvođače poljoprivredne mehanizacije kao što su Vogel&Noot, Welger, Rauch, Dieci, Fliegl, Lely, Faucheux, Mengele, FerroFlex, Maschio, Seko, Sipma, Quivogne, Consum, SIP Šempeter, Creina Kranj, Agromehanika Kranj i INO Brežice, a od domaćih proizvođača tu su OLT Osijek i Gramip Dubrava.

Čekaju vas brojne prezentacije, edukacije, akcijske cijene na agro odjelu, ali i na odjelu Lateran namještaja!

Najnovije u dvorištu Laterana je brand broj 1 u svijetu – Massey Ferguson, čiji su od nedavno distributeri. Ljubitelji Massey Fergusona će tako tijekom Lateran Dana otvorenih vrata imati priliku vidjeti impozantni MF kombajn Beta 7370 te iduće serije MF traktora:

  • MF 3600
  • MF 5600
  • MF 6600
  • MF 7600
  • MF 8700

A osim strojeva, predstaviti će i punu uslugu distribucije rezervnih dijelova i ovlaštenog servisiranja.

Prisutni će također moći pogledati i prezentacijske strojeve tvrtki Agromehanika, SIP, INO, OLT, Fliegl, Vogel & Noot, Lely, Consum TM, a među izloženim će se naći i novi asortiman navigacijskih uređaja tvrtki TopCon i Trimble.

Pripremili smo čitav niz prezentacija, akcijskih cijena i posebnih pogodnosti i to ne samo u Lateran Agro odjelu nego i u druga dva nasa odjela: Kärcher će predstaviti profi uređaje za čišćenje, kao i Clinex asortiman kemijskih sedstava za čišćenje po akcijskim cijenama, dok je odjel namještaja pripremio je čitav niz akcija i posebnih pogodnosti na svoj već poznati asortiman.